every dollar got a deed

Har hållt på att fixa i min lägenhet ett bra tag nu, och nu börjar vardagsrummet te sig som det ska :)
 
Så här såg det ut före:
 
 
Och så här ser det ut nu:

 

Lyxmiddag

Min fina vän Jenna och jag har påbörjat ett nytt projekt. Både hon och jag älskar god mat, så vi har bestämt oss för att en gång i månaden ska vi laga en trerätters middag tillsammans, en rejält lyxig och god middag. 
Igår var första tillfället, och då var även hennes pojkvän med.
 
Smör- och vitlöksstekt bröd
aioli och räkor
avocado och bladpersilja
 


Caesarsallad gjord på romansallad, körsbärstomater, rödlök
kyckling och stekt bacon
soltorkade tomater, oliver
toppat med parmesanost
Fruktsallad med kiwi, banan, mango och syrliga äpplen
en skvätt limoncello över frukten
toppat med keso, 
chokladsås på mörk choklad, honung och lavendel 
rostade ekologiska valnötter

 

Fotobetet: B

Fortsättningen av fotoprojektet blev sådär:
 
 
För många är katter "bara" katter. En varelse som är svår att förstå sig på. En individ som vill vara för sig själv och som rivs och bits om man gör något de inte uppskattar. Dessa människor och jag har ytterst lite gemensamt. I alla fall vad gäller djur - och då framförallt katter.
 
För mig är katter, och då särskilt mina egna, fantastiska individer, var och en med en egen personlighet. Precis som andra individer kommer man närmre vissa än andra, men det som är unikt med katter är att det inte går att tycka illa om dem. Jag har i alla fall aldrig stött på en katt som jag inte känner en oerhörd värme för.
 
Mina katter är några som alltid finns där för mig, några som alltid kan hitta på något busstreck eller som kommer och kelar med mig i tid och otid och som kan jama högt klockan fyra på morgonen för att det är dags att fylla på matskålen. 
 
Så denna månads bild blev på en av mina katter, Babe. En jättecharmig siames med stor röst och små tassar. En värmesökande kelgris. Någon helt klart värd att älska.