Till den som satte upp tapeterna i vardagsrummet i min lägenhet

Hej, du säkerligen välmenande människa!
 
Jag håller på att göra om i mitt vardagsrum och har pillat lite på ditt... jobb. Anledningen till att jag skrev ... istället för "välgjorda" är att det helt enkelt inte är välgjort. Det är raka motsatsen till välgjort. Det är kasst, uselt, extremt dåligt.
 
Jag säger det här för att jag menar dig väl, tro mig. Men Du får Aldrig mer sätta upp tapeter igen på egen hand. Aldrig. Faktum är att det vore direkt olämpligt att du ens skulle tänka tanken att sätta upp tapeter på egen hand. Eller ens med hjälp. Eller att du skulle titta på när någon annan gör det. Eller att du är i samma rum som någon som håller på att tapetsera.
 
Ja, vi kan nog till och med dra det så långt som att vi kan säga att du aldrig, någonsin igen, bör tänka ordet tapet. Eller något som liknar det. Nej, inte ens en tanke!
 
Tap... NEJ! Ingen mer sådan för dig. Och snälla, håll dig långt, långt, långt borta från min lägenhet.
 
Tack och ha en fin dag!

Someone Like You 
Mina fina vänner Emmy och Simone la precis upp en video på när de sjöng Someone Like You tillsammans. Och det var så fint att jag blev inspirerad att göra samma sak själv. Fast själv då.

Fotobetet: A

Ny fotoutmaning: lägg upp en bild den 1:e varje månad. Varje månad ska bilden ha att göra med en bokstav i alfabetet, så denna månad börjar vi med A!

Projektet drivs av mig och Lina, hitta hennes månadsbidrag här!
Sprang börbi den här väggen för ca en vecka sen. Den var klockren. Kärleksfull. Vacker. Jag hade egentligen en helt annan bild av vad mitt bidrag den här månaden skulle bli, men den här blev given helt enkelt.